Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Gebroeders Dijkstra brandvertraging

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode

Gebroeders Dijkstra brandvertraging

De Hoorns 48,
9451DB Rolde
Tel: 0592 241027
Mob: 06 53213048
info@gebr-dijkstra.nl
Naar de website »

Over ons:

Niets is onbrandbaar. Zeker een rieten dak niet. Hoe sneller een brand om zich heen grijpt, des te groter is de kans op ongelukken. Vandaar dat Gebr. Dijkstra sinds 1988 branvertragende coating preventief inzet voor zowel nieuwe als bestaande brandgevaarlijke daken. De brandwerende werking van dit speciaal voor rieten daken ontwikkeld product ontstaat doordat er bij verhitting een koolstoflaag op het riet gevormd wordt die het riet "afsluit" voor vuur. Het rieten dak wordt hierdoor even veilig als een pannendak.

In artikel 12 lid 7 van het Bouwbesluit is aangegeven dat er geen brandgevaarlijke (rieten) daken binnen 15 meter van de perceelgrens gebouwd mogen worden. Wanneer het rieten dak echter behandeld is met een brandvertragende coating wordt het dak niet meer aangemerkt als zijne brandgevaarlijk. De gemeente kan u dan geen bouwvergunning meer weigeren.

Zodra een rieten dak behandeld is met een brandvertragende coating, kan aanzienlijk bespaard worden op de premie voor zowel de inboedel- als de opstal verzekering. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie hier over. Wij kunnen u geheel gratis informeren omtrent de meest gunstige polis.

Gebroeders Dijkstra brandvertraging

Neem contact op met: Gebroeders Dijkstra brandvertraging