Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Prosman dakramen

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Prosman dakramen

Prosman dakramen

Middelblok 146,
2831BR Gouderak
Tel: 0182 372272
info@prosman.com
Naar de website »

Over ons:

Zoals u gemerkt zult hebben, worden er de laatste jaren veel nieuwe huizen gebouwd met een rieten dak. Daarnaast worden veel traditionele boerderijen omgetoverd in prachtige woonhuizen. Wij hebben een dakkapellenprogramma ontwikkeld speciaal voor rieten daken.

Wij leveren sinds begin 1998, met succes, een aantal standaard dakramen die door u gebruikt kunnen worden om uw huis met rieten dak een nog exclusievere uitstraling te geven. Onze dakramen benadrukken, in tegenstelling tot platte dakramen, nog meer de schoonheid en ongekende mogelijkheden van riet.

Prosman dakramen worden vervaardigd uit het beste meranti hout. Dit garandeert een lange levensduur in combinatie met lage onderhoudskosten. De ramen zijn voorzien van dubbel glas (HR++ ISOLATIEGLAS, U-waarde 1.1) en hebben aluminium roeden in het glas. Tevens hebben de ramen houten opplakroeden aan de binnen- en buitenkant van het glas.

Onze dakkapellen zijn af fabriek 2 x wit gegrond. Tegen geringe meerprijs ook in vele RAL-kleuren leverbaar (vraag naar de kleurenwaaier). De 16 verschillende modellen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Bij alle modellen gaan de ramen naar binnen open, zodat het schoonmaken ook gemakkelijk gaat. De modellen P70, P90, P110 en P330 zijn voorzien van een meerpuntsluiting met en ventilatiestand. Alle overige modellen hebben resp. 1, 2 of 3 luxe draai/kiep ramen.

Op bestelling zijn alle modellen ook in andere houtsoorten leverbaar, zoals: diverse FSC hout soorten, mahonie, grenen en lariks. Het gebruik van grenen hout raden wij niet aan, dit wordt meestal alleen nog in Duitsland gebruikt ivm subsidies in Duitsland op eigen houtsoorten.

Prosman dakramen

Neem contact op met: Prosman dakramen

Ons werk