Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Riethandel Prosman

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Riethandel Prosman

Riethandel Prosman

Middelblok 146,
2831BR Gouderak
Tel: 0182 372272
info@prosman.com
Naar de website »

Over ons:

Nederland kent ongeveer een dozijn "riethandelaren", die qua omvang nogal erg verschillen. Een aantal daarvan is erg klein. Deze bedrijven maaien 's winters riet en bewerken dat gedurende het jaar en rijden hun riet met een eigen vrachtauto naar de rietdekkers. De echte professionele riethandelaren in Nederland zijn op één hand te tellen. Sommige riethandelaren hebben zelf weinig opslagcapaciteit en kunnen daardoor niet het gehele jaar door goed en droog riet leveren.

Riethandel Prosman beschikt wel over enorme opslagmogelijkheden in diverse landen. De markt vraagt het hele jaar door een goede constante kwaliteit. Alleen door tijdig (voorjaar en zomer) riet in grote hoeveelheden op te slaan, is dit mogelijk. Als grootste handelaar van Nederland kunnen wij ook kwaliteitseisen stellen bij onze inkoop in Nederland en in het buitenland.

Wij behoren al meer dan 88 jaar tot de grootste riethandelaren in Europa en laten we eerlijk zijn: dat kun je alleen maar blijven door een goed produkt te leveren !

Dus wilt u er zeker van zijn, dat u goed riet op uw dak krijgt, dan is de keuze gemakkelijk !

Riethandel Prosman

Neem contact op met: Riethandel Prosman

Ons werk