Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Multinok polyester nokvorsten

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Multinok polyester nokvorsten

Multinok polyester nokvorsten

Kolderveense Bovenboer 12,
7948LV Nijeveen
Mob: 06 42234658
info@multinok.com
Naar de website »

Over ons:

De Multinok is een vezelversterkte polyester nokvorst die vanaf de grond niet is te onderscheiden van keramische nokvorsten. Met de Multinok behoudt het rieten dak zijn natuurlijke uitstraling.

Doordat de holle ruimte onder de Multinok niet wordt opgevuld met specie of ander materiaal resulteert dit in een betere vochtregulering op de nok. Hierdoor is Multinok de duurzame en onderhoudsvrije oplossing voor de nokafwerking, er vindt geen mos- en algengroei plaats op de nok.

De Multinok is waterdicht. Dankzij de tulpverbinding en waterkering in iedere Multinok ontstaat een dichte constructie en is de kans op lekkage nihil. Eventueel kan er op buitenhoeken of bijzondere aansluitingen een kit gebruikt worden op basis van polymeer.

De huidige keramische nokvorsten worden gemetseld in specie. Voor het leggen moet de rietdekker met emmertjes specie het dak op en de pannen moeten stuk voor stuk het dak op gebracht worden en gemetseld. De huidige manier van werken is erg arbeidsintensief en het resultaat is afhankelijk van de metselkwaliteiten van de rietdekker. Met de Multinok is dit verleden tijd. De nokafwerking kan nu altijd netjes gelegd worden. De Multinok wordt op het dak vastgeschroefd. De bevestigingspunten zijn vanaf de grond niet zichtbaar. Voor werkzaamheden aan een rieten dak kan de Multinok eenvoudig gedemonteerd worden. Na afloop van de werkzaamheden kan de Multinok even gemakkelijk teruggeplaatst worden.

De Multinok kost in aanschaf ongeveer hetzelfde als keramische nokvorsten maar de eenvoudige en snelle montage kost aanzienlijk minder arbeidstijd waardoor de nok goedkoper is dan de huidige varianten die op de markt zijn.

Naast de Multinok nokvorst leveren wij ook platte pannen en eindstukken. Halve ronde vorsten zijn eenvoudig zelf te maken door de Multinok in de lengte door te slijpen.

De bedrijfskleuren laten terugkomen in de nok van het pand? Een dieren- of attractiepark met een speciaal thema dat tot in de punt doorgevoerd kan worden? Of een bijzonder kleuraccent op een woning? Het kan allemaal

Voor speciale projecten is Multinok leverbaar in alle RAL-kleuren, afhankelijk van de kleur eventueel tegen meerprijs. Deze mogelijkheid kunnen wij u bieden vanaf 10 stuks nokvorst. Een overzicht van alle RAL-kleuren vindt u op www.ralkleuren.com.

Multinok polyester nokvorsten

Neem contact op met: Multinok polyester nokvorsten

Ons werk